У Хмільнику відбувся різдвяний турнір з боксу

У Хмільнику відбувся різдвяний турнір з боксу

У спортивному залі Хмільницької ДЮСШ відбувся відкритий турнір Хмільницької міської територіальної громади з боксу серед юнаків та дівчат, - повідомяють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

У турнірі взяли участь: вихованці Хмільницької ДЮСШ, юні спортсмени з міст Могилів-Подільський, Іллінці та спортсмени з Республіки Молдова.

Офіційну частину заходу відкрив український професійний боксер, інтернаціональний та інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO, чемпіон світу за версією GBC, чемпіон Європи за версією IBF Роман Головащенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташкоголовний суддя, майстер спорту СРСР з боксу Михайло Петровський .

Учасники турніру вшанували хвилиною мовчання захисників та захисниць України, які віддали своє життя за волю, незалежність та наше майбутнє.

У процесі турніру відбулося 18 видовищних поєдинків юних боксерів, які на рингу показали свій професійний вишкіл, майстерність та бажання перемогти. Учасники турніру були нагороджені грамотами та медалями.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ФК "ХМІЛЬНИК" - ПЕРЕМОЖЕЦЬ КУБКУ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ З ФУТЗАЛУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини