У Хмільнику водій "під наркотою" катався містом, а коли його зупинили хотів відкупитися від поліцейських

У Хмільнику водій "під наркотою" катався містом, а коли його зупинили хотів відкупитися від поліцейських

13 липня у місті Хмільнику водій в стані наркотичного сп’яніння пропонував поліцейським гроші аби уникнути адміністративної відповідальності. Слідчі Хмільницького райвідділу поліції розпочали досудове розслідування, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

Працівники поліції зупинили водія за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували йому пройти тест у лікарні. Водій погодився, а коли отримав позитивний результат, почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду за нескладання адміністративних матеріалів. Початкова пропозиція була у розмірі 5 тисяч гривень, потім 10 тисяч гривень, а на останок пропонував одну тисячу доларів США.

Поліцейські неодноразово попереджали 27-річного місцевого жителя про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, однак правопорушник продовжував наполягати на своєму. 

Для документування злочину поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 КК України, слідчі розпочали розслідування кримінального провадження. 

За таке правопорушення чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

Крім цього, на водія поліцейські склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ПІДПРИЄМЕЦЬ ВЛАШТУВАВ БЕЗКОШТОВНИЙ ВІДПОЧИНОК ДЛЯ 150 ДІТЕЙ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини