У Хмільницькому районі 14-річний хлопець обікрав свою односельчанку

У Хмільницькому районі 14-річний хлопець обікрав свою односельчанку

14-річний підліток з Калинівської громади пограбував свою односельчанку. Крадіжку хлопчина здійснив  з легковика, який потерпіла запаркувала на вулиці біля свого будинку, - повідомляє поліція Вінниччини.

З машини підліток викрав гаманець в якому було 100 євро, 450 доларів США, 1030 злотих. Також з салону автомобіля хлопець забрав півтори тисячі гривень та золоту каблучка. Щоб «замести сліди злочину» школяр закопав гаманець у лісі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що злочин хлопець вчинив дорогою до школи. Автомобіль односельчанки стояв на узбіччі дороги незачиненим. Частину викрадених грошей він стиг витратити. Іноземну валюту він планував в майбутньому обміняти на гривні. 14-річний житель Калинівської міської громади, який причетний до злочину, раніше потрапляв в поле зору поліції за інші правопорушення.

За цим фактом Відділенням поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції розслідується провадження за ч.4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на термін до 8 років. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Хмільницька окружна прокуратура.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини