У Хмільницькому районі 49-річний чоловік, через ревнощі, стріляв з револьвера та погрожував розправою підлітку

У Хмільницькому районі 49-річний чоловік, через ревнощі, стріляв з револьвера та погрожував розправою підлітку

Ввечері 16 жовтня за допомогою до поліції звернувся 17-річний житель Хмільницького району. Хлопець повідомив, що невідомий чоловік стріляв у землю та погрожував йому розправою, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області. 

За словами начальника відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Івана Фалдіна, 16 жовтня 49-річний житель Дніпропетровської області приїхав до м. Козятин аби зустрітися із місцевою жителькою, яка у той час перебувала на станції технічного обслуговування разом із заявником. Між нетверезим чоловіком та неповнолітнім на грунті ревнощів виникла суперечка. Під час конфлікту зловмисник погрожував опоненту розправою, дістав револьвер, здійснив постріл у землю та зник з місця події.

Поліцейські упродовж декількох хвилин розшукали правопорушника. Результат освідування чоловіка показав наявність 1,9 проміле алкоголю у його організмі.

Знаряддя правопорушення – револьвер для відстрілу патронів Флобера, вилучено. Тривають слідчі дії. 

За вказаним фактом поліцейські розслідують кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЕКСОЧІЛЬНИКА ВІННИЦЯВОДОКАНАЛУ СБУ ПІДОЗРЮЄ В РОЗКРАДАННІ ПОНАД 10 МІЛЬЙОНІВ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини