У Хмільницькому районі чоловік погрожував підірвати гранату в лікарні

У Хмільницькому районі чоловік погрожував підірвати гранату в лікарні

Вчора в Калинівці працівники поліції затримали місцевого жителя, який у лікарні вчинив хуліганські дії відносно медичних працівників, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Вранці, близько 04:30, до поліції надійшло повідомлення від працівниці медичного закладу про те, що один з відвідувачів у приймальному відділенні лікарні поводить себе агресивно та демонструє невідомий вибуховий пристрій.

Працівники поліції намагалися заспокоїти чоловіка та запропонували йому добровільно віддати небезпечний предмет. Але на їх прохання правопорушник не реагував. Надалі зловмисник витяг запобіжне кільце з предмета, зовні схожого на гранату, й поклав його на стіл, тримаючи при цьому іншу руку у кишені.

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк, шляхом перемовин поліцейським вдалося вивести правопорушника з медичного закладу. 

Залишивши лікарню, у супроводі правоохоронців, він попрямував до центральної площі міста. Там чоловік кинув гранату, яка в подальшому вибухнула.

Відразу після вчинення злочину правопорушника затримали. Ним виявився 45–річний житель районного центру. Під час вибуху ніхто не постраждав.Встановлено, що небезпечний предмет належить до піротехнічних виробів «ПІРО-5». 

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За такий злочин йому загрожує покарання - до семи років позбавлення волі. 

За такий злочин йому загрожує до семи років ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІННИЧАНИН ПРОТЯГОМ 10 РОКІВ РОЗБЕЩУВАВ ДІТЕЙ У ВЛАСНІЙ КВАРТИРІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини