У Хмільницькому районі чоловік привласнив гуманітарку та зберігав гранату

У Хмільницькому районі чоловік привласнив гуманітарку та зберігав гранату

Бойову гранату, понад 100 набоїв та значну кількість гуманітарної допомоги калинівчанин зберігав у власному гаражі, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Бойову гранату Ф-1, запал до неї та понад 100 набоїв калібру 5,45 мм житель Калинівки зберігав у власному гаражі. Під час вилучення зброї поліцейські виявили значну кількість гуманітарної допомоги, більшу частину якої чоловік не скерував за призначенням. Зі слів правопорушника, частину допомоги тиждень тому він надіслав до Донецької області, а іншу – з невідомих причин продовжував зберігати в гаражному приміщенні. Результати експертизи показали наявність у чоловіка алкогольного та наркотичного сп’яніння.

За словами начальника відділення поліції № 1 Хмільницького районного управління поліції Володимира Олексюка, інформацію про причетність 49-річного правопорушника до незаконного зберігання зброї поліцейський офіцер громади отримав від місцевих жителів.

Слідство розпочало досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У СМЕРТЕЛЬНІЙ АВАРІЇ НА ВІННИЧЧИНІ ЗАГИНУВ ВЕЛОСИПЕДИСТ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини