У Хмільницькому районі чоловік збував амфетамін

У Хмільницькому районі чоловік збував амфетамін

Працівники поліції затримали раніше судимого чоловіка, який збував амфетамін, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

12 травня у Козятині працівники Хмільницького районного відділу поліції № 2 задокументували злочинну діяльність 27-річного раніше судимого за крадіжку та розбій мешканця Житомирщини, який збував амфетамін.

За словами начальника відділу Романа Андрущака, під час огляду у зловмисника виявили 7 пакетів з психотропною речовиною – амфетаміном. Ще 13 згортків  правопорушник намагався викинути в присутності поліцейських. У місцях закладок, які зловмисник встиг зробити, поліцейські вилучили ще 3 дози забороненої речовини. Також 22 згортки підозрюваний зберігав у рюкзаку, який  залишив у камері схову.

Як з’ясувалось, психотропи чоловік розповсюджував за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах, де вказував клієнтам місця із закладками. Джерело постачання психотропів встановлюють слідчі.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СТРУС МОЗКУ, САДНА ТА ЗАБОЇ: У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ПОБИВ 3-МІСЯЧНОГО СИНА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини