У Хмільницькому районі керівник держпідприємства викрала 118 тисяч гривень

У Хмільницькому районі керівник держпідприємства викрала 118 тисяч гривень

Прокурор довів у суді винуватість керівника відділення державного підприємства Хмільницького району у розтраті державних коштів, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінницьку обласну прокуратуру.

Прокурором доведено, що обвинувачена з травня до червня 2021 року, будучи керівником одного з відділень державного підприємства Хмільницького району, використовуючи своє службове становище шляхом службового підроблення офіційних документів, розтратила кошти з каси підприємства в сумі майже 118 тисяч гривень.

Зазначається, що суд визнав обгрунтованими доводи прокурора Хмільницької окружної прокуратури та визнав винуватою керівника одного з відділень державного підприємства Хмільницького району у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

«Суд визнав жінку винуватою у скоєнні інкримінованих корупційних кримінальних правопорушень та призначив покарання у виглядіі 2 років обмеження волі з позбавленням права обіймати на підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій строком на 2 роки», - йдеться у повідомленні.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ВИКРАВ ІКОНУ З ЦЕРКВИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини