У Хмільницькому районі на Вінниччині затримали наркоторговця

У Хмільницькому районі на Вінниччині затримали наркоторговця

27 січня працівники сектору кримінальної поліції Хмільницького району розшукали та затримали в одному із сіл Калинівської територіальної громади 31-річного наркоторговця, який переховувався від слідства декілька місяців.

Вперше зловмисника з наркотиками та обладнанням для їх виготовлення поліція затримала у вересні 2020 року.  За словами заступника начальника Відділення поліції №1 Хмільницького районнону Миколи Білаша, під час проведення обшуку 20 вересня у будинку підозрюваного поліцейські вилучили пакет з амфетаміном та декілька пакетів з марихуаною, а також медичні шприци, різні ємності, полімерні труби, це свідчило про те, що чоловік виготовляв наркотичні речовини. Після чого затриманому оголосили підозру за ч.2 ст307 Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою або внесення застави 96 тисяч гривень, які він і вніс. Через деякий час поліція отримала інформацію, що чоловік знову виготовляє наркотики. Інформація підтвердилась під час проведення обшуку. Після цього зловмисник почав порушувати обмеження, встановлені запобіжними заходами та почав переховуватись від поліції.

А вже 27 січня його знову було затримано та вилучено амфетамін, марихуану та різне обладнання для його виготовлення. За цим фактом поліцією розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Затриманому чоловіку оголошено про підозру, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі клопотатимуть в суді про  обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.
 За такий злочин чоловікові загрожує позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЗА МАТЕРІАЛАМИ КОНТРРОЗВІДКИ СБУ ВИНЕСЕНО ОБВИНУВАЛЬНІ ВИРОКИ ОСОБАМ, ЯКІ СПРИЯЛИ УЧАСНИКАМ ТЕРОРИСТИЧНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ДНР»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини