У Хмільницькому районі незаконно вирубували ліс

У Хмільницькому районі незаконно вирубували ліс

Під час перевірки у Хмільницькому районі факт порушення порядку видалення зелених насаджень, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Віта.ТБ.

Інспектори відділу державного екологічного нагляду природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, провели позапланові заходи державного нагляду на території Козятинської міської територіальної громади.

Під час здійснення зазначених позапланових заходів виявили факт порушення порядку видалення зелених насаджень (незаконне видалення та пошкодження до ступеня припинення росту зелених насаджень) у межах Кордишівки Козятинської міської територіальної громади у загальній кількості 187 штук різних порід та діаметрів. 

Загальний розмір шкоди, заподіяної внаслідок порушення порядку та незаконного видалення зелених насаджень становить 1 841 625, 94грн.

На особу, відповідальну за збереження зелених насаджень склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 153 КУпАП та наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу, — інформує Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

Крім того, у порядку статті 214 Кримінально-процесуального кодексу  України, зазначені матеріали перевірок направили до Вінницької обласної прокуратури для вирішення питань щодо відкриття кримінального провадження.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗА 50 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ПРОДАЛИ ЗАВОД У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини