У Хмільницькому районі поліція затримала викрадача скутера

У Хмільницькому районі поліція затримала викрадача скутера

12 травня оперативники затримали 33-річного неодноразово судимого зловмисника, який викрав  скутер  «Хонда» з гаражного приміщення  жителя Калинівської територіальної громади. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції
Як повідомив  начальник відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк,  до поліції звернувся 35-річний житель села Уладівське з повідомленням про викрадення скутера з гаражного приміщення.
В ході проведення розшукових заходів підозрюваного у вчиненні злочину поліцейські затримали на центральному автовокзалі міста Вінниці. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 33-ріний місцевий житель. Викрадений транспортний засіб поліцейські вилучили.
Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення затриманому загрожує покарання - до 8 років позбавлення волі. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВІННИЦІ ПРОТЯГОМ ТИЖНЯ БЕЗКОШТОВНО ТЕСТУВАТИМУТЬ НА ВІЛ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини