У Хмільницькому районі розпочинає працювати патрульна поліція

У Хмільницькому районі розпочинає працювати патрульна поліція

В Хмільницькому районі створено ще один підрозділ патрульної поліції. Новий підрозділ   розташовується в Козятині, але працюватиме на території усіх громад Хмільницького району. Про це повідомляє Вінницька обласна військова адміністрація.

У заході з нагоди впровадження системи реагування поліції на території Хмільницького району, взяли участь заступник Голови Національної поліції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков, керівник ГУ Нацполіції у Вінницькій області Юрій Пархоменко, начальник патрульної поліції у Вінницькій області Редван Усеінов, керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джошуа Тембладор та спеціалісти з правоохоронних питань Посольства США в Україні. Також були присутні очільники територіальних громад Хмільницького району.

«Реалізація пілотного проекту із впровадження патрульної поліції у районах нашої області, а не лише в обласних центрах, справді, на часі. Мешканці сьогодні хочуть бачити присутність поліцейських і відчувати захист. Останні дослідження показують суттєве зростання рівня довіри до роботи поліції. Це дорогого варте, адже свідчить, що поліція своєю щоденною працею забезпечує правопорядок по всій території України», - зауважив заступник начальника ОВА Андрій Кавунець, який взяв участь у заході за дорученням Сергія Борзова.

«Створюючи підрозділ патрульної поліції, який буде обслуговувати увесь Хмільницький район, ми показуємо, нашу силу не тільки на фронті, але й на «умовно мирних територіях». Адже, попри жорстоку війну, продовжуємо удосконалюватися та змінювати підходи до роботи. Бо головне завдання поліцейських – захищати мирне населення», – зазначив Олександр Фацевич керівник патрульної поліції.

Крім цього, Олександр Фацевич акцентував, що підрозділи поліції, в тому числі патрульної, наразі виконують бойові завдання на фронті. Зокрема, підрозділ «ХИЖАК», на базі якого буде створена ціла бригада. Також у кожній області формують підрозділи, які разом зі Збройними Силами, будуть захищати Україну.

«Ми формуємо нові підрозділи, розвиваємось. Зараз на фронті воює підрозділ Національної поліції «Лють», підрозділ «Еней» та «Цунамі». Кожен день вони знищують ворога. В той же час - маємо патрулювати вулиці наших міст, захищати й оберігати жителів, дітей, літніх людей. Відповідальність за їх спокій лежить на нас, адже ніхто більш цього не зробить», - підкреслив Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков.

«Я хочу запевнити, що ми в Посольстві США, як і Сполучені Штати Америки загалом, підтримуємо вас та будемо з вами до перемоги», - сказав керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джошуа Тембладор.

2024 06 07t141914625z police 32024 06 07t142007949z police 102024 06 07t141954815z police 72024 06 07t141932440z police 8
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини