У Хмільницькому районі висадили калинову алею в пам’ять про воїнів бригади «Червона Калина»

У Хмільницькому районі висадили калинову алею в пам’ять про воїнів бригади «Червона Калина»

На території Калинівської громади посадили 50 кущів калини. Калинова алея – це символ боротьби та пам’яті. Її висадили в пам’ять про воїнів бригади «Червона Калина», які віддали своє життя в боротьбі проти російських окупантів та на честь тих воїнів, які ведуть боротьбу сьогодні, - повідомляє Калинівська міська рада.

Акцію з посадки дерев провели Калинівський міський голова Василь Поліщук, командування та бійці бригади «Червона Калина».

-Сьогодні кращі сини й доньки стали на захист України. Серед них і бійці бригади «Червона калина», які демонструють на полі бою справжній професіоналізм та патріотизм. На жаль, ми втрачаємо цвіт нації, але не втрачаємо віри у Перемогу, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. 

– Ця калинова алея буде нагадувати жителям громади та її гостям про загиблих на полі бою Героїв. Це наша пам'ять про загиблих та шана живим нацгвардійцям.

Калина - символ життя, крові, вогню. Без неї неможливо уявити Україну, її незламний народ. Вона є символом сили та боротьби. Вона є символом бригади «Червона Калина».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІЙТІВЦЯХ РОДИНІ ПОЛЕГЛОГО ЗАХИСНИКА СЕРГІЯ ВЛАСЮКА ВРУЧИЛИ ОРДЕН "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 



%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини