У Хмільницькому районі, задля освітлення дороги, зрізали сторічні дерева

У Хмільницькому районі, задля освітлення дороги, зрізали сторічні дерева

У селі Хмільницького району, задля освітлення дороги, зрізали сторічні дерева, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінниця.info.

Вздовж узбіччя, яке веде до села Сальник Калинівської громади зрізали сторічні дерева. Це зробили місцеві підприємці із жителями. Завдяки благодійному співфінансуванню, там невдовзі встановлять освітлення.

«Працювали на території придорожньої смуги від залізничного переїзду й до села. Цим деревам вже понад сто років. Більшість із них аварійні. Тому було прийнято рішення провести санітарне розчищення дерев. Це перший крок до реалізації проєкту «Світло ліхтарів – це безпека життя».

Щодня люди добираються з села на роботу, по інших своїх справах в Калинівку та Вінницю, повертаються додому ввечері. Влітку проблема так гостро не відчувається, а от взимку по дорозі йти темно та страшно. Тому я попрохала Калинівського міського голову та місцевих підприємців допомогти нам розв'язувати цю проблему. Наш старостинський округ отримав підтримку», - розповідає виконуюча обов’язки старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман.

Спільними зусиллями узбіччя дороги розчистили від старих аварійних дерев та заготовили для опалення школи, амбулаторії та церкви сім лісовозів та дев'ять причепів дров.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

КОЛИ І ДЕ У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ НЕ БУДЕ СВІТЛА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

61b7380ea7f9c61b737e3c24c761b737fa95d59
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини