У Хмільницькому районі затримали торгівця зброєю

У Хмільницькому районі затримали торгівця зброєю

5 травня хмільницькі поліцейські задокументували злочинну діяльність 32 - річного жителя Війтівецької територіальної громади, який за 800 гривень продав гранату РГД – 5 та запал до неї.  Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

Як розповів т.в.о. начальника Хмільницького районного відділу поліції Андрій Наконечний, до поліції надійшла інформація про те, що житель одного з населених пунктів шукає людину, яка б могла купити у  нього гранату. Під час збуту боєприпасу оперативники затримали раніше судимого 32 – річного  зловмисника. 

Працівники поліції встановлюють  джерело походження небезпечного предмета. Вилучений боєприпас направлений на експертизу.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі  вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Досудове розслідування в рамках кримінального  провадження за ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  триває. В разі встановлення вини чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОДІЯМ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ НАДСИЛАТИМУТЬ «ЛИСТИ ЩАСТЯ»

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини