У лікарні Хмільницького району 18-річний юнак вдарив поліцейського

У лікарні Хмільницького району 18-річний юнак вдарив поліцейського

Вчора поліцейські доставили до медичного закладу для проведення освідування 18-річного жителя Калинівки, який підпадав під орієнтування щодо пограбування. В лікарні в місті Козятин хлопець агресивно себе поводив, і вдарив одного із працівників поліції, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію Вінниччини.

Лікарі підтвердили факт перебування правопорушника в стані сп’яніння – рівень алкоголю становив 1,67 проміле. З початку року його 8 разів притягували до відповідальності за вчинення адмінправопорушень в стані алкогольного сп'яніння.

Також під час медичного огляду молодик чинів опір і лікарям, тому медики потребували допомоги поліції.

Частину подій, які відбувались в лікарні, зафільмували очевидці та розмістили відео у соцмережах зі звинуваченням у побитті хлопця. Законність дій поліції буде перевірена під час проведення службового розслідування.

Наразі правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Також затриманого притягнуто до відповідальності за скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Розслідування триває. Усі обставини інциденту встановлюються. За результатами будуть прийняті відповідні рішення.

Фото ілюстративне.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини