У минулому році «пакунок маляти» отримали 82 хмільницькі сімʼї

У минулому році «пакунок маляти» отримали 82 хмільницькі сімʼї

У 2023 році  82 хмільницькі сімʼї отримали «Пакунок маляти», - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

«Пакунок маляти» (бебі-бокс) — це одноразова натуральна допомога держави сім'ям, в яких народилася дитина.

У нього входить понад 90 одиниць найнеобхідніших речей для немовляти: засоби гігієни та догляду, одяг, іграшки тощо. Усі товари переважно українського виробника.

Жителі Хмільницької громади можуть отримати «Пакунок маляти» у пологовому відділенні Хмільницької центральної лікарні під час виписки. Увесь вміст пакунка складений в коробку-колиску розміром 43×70×27 см. Вага - 16 кг.

 Замість «Пакунка маляти» можна отримати грошову компенсацію його вартості. 168 хмільницьких родин, в яких народилася малеча, отримали таку допомогу на суму понад 1,1 млн. грн.

Під час воєнного стану призначенням грошової виплати за бебі-бокс займаються підрозділи соціального захисту, у нашій громаді Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Для оформлення компенсації потрібна заява, копія свідоцтва про народження дитини/документа, що підтверджує цей факт та довідка з пологового будинку про неотримання «Пакунка маляти» (за наявності).

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ПЕРШИЙ ДЕНЬ НОВОГО РОКУ У ХМІЛЬНИКУ НАРОДИЛАСЯ ДІВЧИНКА

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини