У санаторії "Поділля" в Хмільнику грижі хребта лікують без операцій

У санаторії "Поділля" в Хмільнику грижі хребта лікують без операцій

У Хмільнику знаходиться один з найкращих санаторіїв країни, який спеціалізується на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату. В першу чергу це бальнеологічний курорт, який славиться своїми мінеральними джерелами із радоновою водою. Тут, окрім ефективного лікування, ви отримаєте бонусом корисне повітря хвойного лісу, прекрасні краєвиди та смачні страви з екологічно-чистих продуктів.

ЩО МОЖНА ВИЛІКУВАТИ У САНАТОРІЇ?
Оздоровниця спеціалізується на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату:
- остеохондроз
- міжхребцеві грижі
- протрузії
- сколіоз та артроз
- спондильоз
- артроз
- хвороба Бехтерєва та багато інших захворювань хребта і суглобів.
В санаторії «Поділля» лікують такі недуги без хірургічного втручання. Це надзвичайно важливо. Адже варто розуміти, що будь-яка операція не гарантує одужання, але може мати побічні дії. Методики, які застосовуються у санаторії «Поділля» спрямовані на безболісне та без операційне лікування, що не має побічних дій, а результат відчувається вже після перших процедур.

ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКИХ МЕТОДІВ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ЛІКУВАННЯ?
У санаторії здійснюють лікування за допомогою фізпроцедур, лазерного лікування, підводного душу-масажу…
Та основою лікування захворювань опорно-рухового апарату в «Поділлі» є - ЦІЛЮЩІ РАДОНОВІ ВОДИ. Збагачені корисними мінералами та мікроелементами вони забезпечують знеболюючу та протизапальну дію, знімають спазми м’язів та болі в суглобах, що прискорює лікування гострих та хронічних захворювань.
Однією з ключових методик лікування є ПІДВОДНЕ ВИТЯГУВАННЯ ХРЕБТА. Процедура, яка проходить у басейні з радоновою водою абсолютно безболісна. Пацієнта кріплять до спеціальної платформи. Завдяки ваговому навантаженню власного тіла або додаткових пристроїв відбувається витягування хребта. Це сприяє усуненню больових відчуттів та запалення вже з перших сеансів. А після курсу проходження процедури – настає довготривалий ефект, що не обмежує можливість руху та ведення активного, повноцінного способу життя.

Також захворювання хребта в санаторії «Поділля» лікують методом комп'ютерної тракції. Ця процедура дозволяє регулювати навантаження в залежності від стану хребта. Процедура проводиться за допомогою апарату розробленого у США.

Комп'ютерна тракція успішно дозволяє збільшити висоту міжхребцевих дисків і знизити внутрішній тиск. Вона сприяє витягуванню та правильному розташуванню структур диска на їхнє місце, а також поліпшує мікроциркуляцію та живлення хребта.

Лікарі оздоровниці призначають кожному пацієнту індивідуально процедури, необхідні для відновлення організму та комплексного лікування гострих та хронічних захворювань: шкіри, органів дихання, серцево-судинної та чоловічої репродуктивної системи.

Окрім лікування та терапії заклад обладнаний сучасним SPA-комплексом з басейном, який відповідає Олімпійським стандартам.
В санаторії «Поділля» Ви також можете відвідати турецьку лазню Хамам.

Цьогоріч оздоровниці виповнилось 50 років. За цей час вона врятувала від недуг тисячі людей. Про це свідчать прекрасні відгуки та неймовірні історії зцілення радоновими водами та особливими методиками лікування.

 https://www.facebook.com/reel/630291678974972

https://www.facebook.com/reel/2185508314993792

https://www.facebook.com/podolie/videos/793318538381425

https://www.facebook.com/podolie/videos/361941512727570

ПОРАДИ ВІД ЛІКАРІВ САНАТОРІЮ «ПОДІЛЛЯ»
Лікарі призначають, за потребою, підтримуючу терапію. Також, щоб зменшити ризик загострення захворювань хребта та суглобів, радять займатися фізичними вправами, дбати про правильну поставу, оскільки вона знімає надмірне навантаження з хребта та дисків, слідкувати за своєю масою тіла, оскільки зайва вага створює додаткове навантаження на спину і може сприяти виникненню гриж.
Відмовтеся від шкідливих звичок, таких як куріння і споживання алкоголю. Ці звички збільшують ризик виникнення проблем з хребтом. Куріння й алкоголь впливають на обмін речовин у тканинах організму, тому краще приділяти увагу здоровому способу життя, щоб уникнути негативних наслідків.
Пройдіть оздоровлення в санаторії «Поділля» і Ви відчуєте радість здорового руху та повноцінного життя.

Для бронювання путівок телефонуйте +38 067 23 23 415
Більше інформації про заклад на сайті санаторію "Поділля"
Підписуйтесь на сторінки соціальних мереж та слідкуйте за новинами і акційними пропозиціями.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНКА АНАСТАСІЯ ГОРОДІВСЬКА СТАЛА СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З ММА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

J73a8361J73a8311J73a8263J73a8211J73a8201Img 9606
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини