У селах Уланів та Махнівка Хмільницького району запрацювали поліцейські станції

У селах Уланів та Махнівка Хмільницького району запрацювали поліцейські станції

У Хмільницькому районі розпочали роботу ще дві поліцейські станції, які обслуговуватимуть 37 населених пунктів, - повідомляють Життєві обрії.

Сьогодні в селах Уланів та Махнівка запрацювали 71-ша та 72-га поліцейські станції. Захищати громадян тут будуть четверо досвідчених офіцерів.

У заходах з нагоди відкриття поліцейських станцій взяли участь начальник поліції Вінниччини Іван Іщенко, керівництво Хмільницького районного відділу поліції, представники місцевої влади, підприємці і громада.

З вітальним словом до присутніх звернувся Іван Іщенко та зазначив, що зараз надзвичайно важливо, аби мешканці громади почувалися захищеними та знали до кого звернутися за допомогою. «Безпека людей - понад усе! Поліція разом з органами місцевого самоврядування створює безпекове середовище, в якому завжди поруч буде людина в формі, яка в будь–яку пору доби прийде на допомогу».

Офіцери громади, які працюватимуть на цих станціях, обслуговуватимуть 37 населених пунктів, де проживає понад 24 тисячі громадян.

Два капітани поліції Віктор Залуцький і Павло Глодний цілодобово надаватимуть поліцейські послуги мешканцям села Уланів, а майор поліції Володимир Білоус та капітан поліції Артем Ільчук працюватимуть на території села Махнівка. Цьогоріч офіцери отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.

Завданням поліцейського офіцера громади є забезпечення правопорядку на території обслуговування, своєчасне реагувати на звернення людей та запобігання вчинення правопорушень. Відсьогодні українські «шерифи» будуть оберігати та захищати спокій місцевих мешканців.

Під час заходу очільник поліції вручив офіцерам громади ключі від службових автомобілів Renault Duster, придбаних за кошти Національної поліції України та територіальних громад.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПУШКІНА НА ЧОРНОВОЛА: У ХМІЛЬНИКУ ТА СЕЛАХ ГРОМАДИ ПЕРЕЙМЕНУЮТЬ 44 ВУЛИЦІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини