У селі Хмільницького району знайшли та знешкодили вибухівку

У селі Хмільницького району знайшли та знешкодили вибухівку

У Сальниці, Хмільницького району, було знайдено та знищено вибухонебезпечні снаряди, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Вчора групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області вилучено та знищено 36 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Зокрема, п’ять артснарядів калібру 122 мм та 105 мм, одну мінометну міну калібру 82 мм, 28 одиниць мінометних мін 81-го калібру та два постріли до реактивного протитанкового гранатомета RPzB.43.

Дані боєприпаси були виявлені напередодні за межами села Сальниця Уланівськоі СТГ Хмільницького району, в лісовому масиві міста Гнівань та на присадибній ділянці в місті Липовець.

Рятувальники переконливо закликають неухильно дотримуватись правил безпеки у разі вибухонебезпечної знахідки. Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не беріть до рук небезпечний предмет, не переносьте та не розбирайте його, а тим більше – не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

СТРУС МОЗКУ, САДНА ТА ЗАБОЇ: У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ПОБИВ 3-МІСЯЧНОГО СИНА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини