У селі Куманівці Хмільницького району пʼяний водій пропонував хабара поліцейським

У селі Куманівці Хмільницького району пʼяний водій пропонував хабара поліцейським

2 січня у селі Куманівці поліцейські при спілкуванні з 36-річним водієм автомобіля Opel виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, - повідомляють Життєві обрії з посиланням ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Також поліцейські встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічне порушення.

Результат освідування керманича показав наявність в його організмі 1,9 проміле алкоголю. Під час документування порушення, водій почав вмовляти поліцейських «вирішити питання на місці» та запропонував їм неправомірну вигоду в розмірі 15 000 гривень. Інспектори неодноразово попереджали водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував наполягати на своєму.

Задокументувала кримінальне правопорушення слідчо-оперативна група Хмільницького районного відділу поліції.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди працівникам поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відносно водія також складені адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Автомобіль порушника поміщений на арешмайданчик.

За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЗЛОЧИНЦЯ, ЯКИЙ ВБИВ ЧОЛОВІКА В СЕЛІ ШИРОКА ГРЕБЛЯ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини