У селі Порик Хмільницької громади запрацювала поліцейська станція

У селі Порик Хмільницької громади запрацювала поліцейська станція

У селі Порик Хмільницької громади запрацювала поліцейська станція, яка обслуговуватиме 8 населених пунктів, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

20 вересня на відкритті станції були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, староста Порицького старостинського округу Валентина Маліновська та місцеві мешканці. Це 56-та поліцейська станція на Вінниччині, яка розпочала свою роботу в межах реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

За словами начальника ГУНП Івана Іщенка, відкриття станції дозволить значно оперативніше реагувати на звернення місцевих мешканців, яких на території обслуговування проживає понад 6 тисяч осіб. Очільник поліції області Іван Іщенко зазначив, що це результат спільних зусиль громади та поліції.

За плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» Іван Іщенко вручив подяки старості Порицького старостинського округу Валентині Маліновській та директорові аграрно-промислового науково-виробничого підприємства «Візит» Казимиру Здітовецькому. 

Поліцейський офіцер громади Вадим Нечаюк близько 20 років працював із людьми дільничним офіцером поліції. Майор поліції живе та працює у Хмільницькій громаді, що дасть йому більше можливостей бути ближче до жителів своєї громади.

Аби покращити якість надання поліцейських послуг мешканцям громад для нового українського «шерифа» територіальною громадою придбано службовий автомобіль за субвенційні кошти. “Попри воєнний стан ми продовжуємо втілювати в життя безпековий проєкт, спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування створюємо комфортні умови для людей, аби вони почували себе захищеними” - зазначив очільник поліції області.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Порик, вул. Івана Свідерського, 10А. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВИДАТКИ НА ОБОРОНУ Й БЕЗПЕКУ В 2023 РОЦІ ЗРОСТУТЬ У ПОНАД 4 РАЗИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини