У вбивстві таксиста з Хмільника підозрюються двоє підприємців . Тіло і досі не знайшли

У вбивстві таксиста з Хмільника підозрюються двоє підприємців . Тіло і досі не знайшли

Інформація про те, що 21 лютого у Хмільнику, разом з автомобілем, зник таксист Володимир Грибівський облетіла усі соціальні мережі. На його пошуки дружина скликала друзів, знайомих і просто небайдужих хмільничан.

- Ми шукали скрізь де тільки можна у лісах, посадках, прочісували берег Південного Бугу, але усі пошуки були марними - говорить дружина зниклого таксиста Ірина Грибівська.


ПОЛІЦІЯ У ХМІЛЬНИКУ РОЗШУКУЄ БЕЗВІСНО ЗНИКЛОГО ЧОЛОВІКА


І лише через три тижні з'явилась інформація про те, що правоохоронці вийшли на слід людей, котрі причетні до зникнення Володимира.

Офіційної інформації, стосовно цього інциденту, від поліції поки що немає, а серед хмільничан точаться розмови проте, що до зникнення Володимира причетні двоє підприємців, які займались ковбасним бізнесом у Хмільнику. Мовляв, вони заборгували Грибівському велику суму грошей і щоб не повертати, вони його убили, а тіло чи то розчленували, чи пустили на фарш. 

Якщо вірити чуткам, то вбивство відбулось в ковбасному цеху і у правоохоронців щодо цього є вагомі докази на підставі, яких затримано двох чоловіків. 

За інформацією Хмільницького міськрайонного суду -  чоловіки звинувачуються в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб та у незаконному заволодінні транспортним засобом.  З матеріалів клопотання встановлено, що підозрювані, за попередньою змовою між собою, з метою ухилення від сплати боргу, передбачаючи і усвідомлюючи, що посягають на життя іншої особи, спричинили потерпілому тілесні ушкодження, несумісні з життям, від яких потерпілий помер на місці, після чого заволоділи його транспортним засобом. Слідчий суддя обрав підозрюваним тримання під вартою без можливості внести заставу.

Дану інформацію нашому виданню підтвердила дружина  зниклого таксиста Ірина Грибівська. І ось, що вона розповіла:  - Я не можу розказати усе, що мені відомо, аби не розкривати таємницю слідства. У вбивсті Володимира дійсно підозрюються двоє підприємців, які заборгували йому гроші, їх затримано, але тіло і досі не знайдено, автомобіль, кілька днів тому знайшли, він був перефарбований. Нажаль, більше, я поки що розказати не можу.

Мені дуже боляче слухати і читати в інтернеті різні чутки та домисли стосовно цієї справи, тому звертаюсь до усіх людей, якщо вам, щось відомо - повідомляйте у поліцію, якщо ні - не розповсюджуйте неправдиву інформацію. Зараз триває слідство, проводиться багато експертиз, сподіваюсь, що тіло Володимира знайдуть, а в душі, до останнього вірю, що можливо він ще живий.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В АВАРІЇ, ЯКА СТАЛАСЯ В ЦЕНТРІ ХМІЛЬНИКА ПОСТРАЖДАВ НЕПОВНОЛІТНІЙ МОТОЦИКЛІСТ

ВОДІЄВІ, ЯКИЙ НАПІДПИТКУ ПОКАЛІЧИВ ДІВЧАТ У ХМІЛЬНИКУ СУД ВІДМОВИВ У ПОМ‘ЯКШЕННІ ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини