У Війтівецькій громаді запрацював паспортний сервіс. ID-картки та закордонні паспорти можна оформити у ЦНАПі

У Війтівецькій громаді запрацював паспортний сервіс. ID-картки та закордонні паспорти можна оформити у ЦНАПі

Відтепер жителі Війтівецької громади можуть отримати ID-картки та закордонні паспорти у Центрі надання адміністративних послуг в селі Качанівка, - повідомляють Життєві обрії.

Паспортний сервіс в громаді запрацював 19 березня, першою його клієнткою стала місцева жителька, яка виявила бажання оформити закордонний паспорт.

- Надання паспортних послуг на місці значно скорочує процес отримання відповідних документів, окрім того допомагає зеокономити кошти. Раніше, жителям громади, аби оформити та отримати документи кілька разів потрібно було іхати у Хмільник, - розповідає голова Війтіцької сільської ради Станіслава Ядвіжина.

Варто зазначити, що у Війтівецькій громаді дуже сучасний ЦНАП. Тут постійно вдосконалюється  рівень надання адміністративних послуг. На сьогодні Центр надає 299 послуг.  А відтепер тут можна оформити ще й ID-картки та закордонні паспорти.

- Запровадження  паспортного сервісу у громаді стало можливим завдяки співпраці сільської ради та Фонду Східна Європа в рамках реалізації швейцарсько-української Програми EGAP. Завдяки участі у цій  Програмі ми отримала комплексну підтримку - і експертну, і матеріальну,   - говорить Станіслава Ядвіжина.  - Окрім того, ЦНАП  забезпечено робочою станцією та каналами захищеного звʼязку для видачі паспортів громадянина України та закордонних паспортів, - ділиться  голова громади.


Центр надання адмістративних послуг Війтівецької територіальної громади знаходиться за адресою: Вінницька область, Хмільницький район, с. Качанівка вул. Миру,14. Для уточнення інформації звертайтеся за тел.:0432647320

%d1%86%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d0%bf%d1%86%d0%bd%d0%b0%d1%86%d1%86%d0%bd
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0