У Вінниці наркоугруповання збувало наркотиків на 2 мільйони гривень щомісяця

У Вінниці наркоугруповання збувало наркотиків на 2 мільйони гривень щомісяця

Служба безпеки України у Вінниці заблокувала діяльність організованого наркоугрупування, яке виготовляло та збувало наркотичні засоби і психотропні речовини, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на пресслужбу СБУ  у Вінницькій області.

За попередньою інформацією, щомісяця зловмисники збували наркотики на 2 мільйони гривень.

За матеріалами слідства, до складу угрупування входило 6 мешканців Вінниці. «Товар» наркоділки виготовляли та зберігали у власних помешканнях. Усі компоненти – прекурсори, вони замовляли через інтернет та отримували поштовими операторами.

Канабіс та виготовлений метамфетамін учасники угруповання збували переважно оптовими партіями на території Вінницької області.

Правоохоронці задокументували кілька епізодів злочинної діяльності. У межах кримінального провадження проведено 9 обшуків, за їх результатами вилучено:

 - майже 25 кг канабісу; суху подрібнену речовину рослинного походження, зовні схожу на канабіс, приблизною вагою 25 кг;

 - приблизно 1 кг амфетаміну;

 - обладнання для виготовлення та фасування психотропів та наркотичних засобів;

 - вогнепальну та холодну зброю.

Вилучені речовини направлено на експертизу.

Наразі організатора та трьох членів наркоугруповання затримано, їм оголошено підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до наркобізнесу.

Заходи із блокування діяльності угрупування здійснювалися спільно зі слідчими ГУ НП у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ВИГОТОВЛЯВ ЗБРОЮ ВДОМА (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини