У Вінниці поліцейські затримали 26-річного наркоторговця

У Вінниці поліцейські затримали 26-річного наркоторговця

16 жовтня на вулиці Левка Лук’яненка поліцейські виявили у 26-річного чоловіка пакет з марихуаною та Alpha PVP-солями, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, 26-річного мешканця Немирівської територіальної громади правоохоронці затримали у місті Вінниця. При собі зловмисник переносив згортки з Alpha PVP-солями та марихуаною.

В ході подальшої перевірки працівники Управління боротьби з наркозлочинністю з’ясували, що чоловік розповсюджував наркотики у вигляді закладок. Інформацію про розташування заборонених речовин своїм клієнтам він повідомляв через мобільний додаток Telegram.

Як з’ясувалось у суді слухається справа щодо причетності чоловіка за аналогічний злочин.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі слідчими вирішуються питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. За цим фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ЗҐВАЛТУВАВ 14-РІЧНУ ДІВЧИНКУ. ҐВАЛТІВНИК ПРОВЕДЕ У ВʼЯЗНИЦІ СІМ РОКІВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини