У Вінниці судитимуть 21-річного «наркозакладчика»

У Вінниці судитимуть 21-річного «наркозакладчика»

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 21-річного жителя м. Вінниці, який на території м. Вінниці здійснював збут наркотиків шляхом облаштування «закладок». У лютому 2021 року його було затримано поліцейськими в порядку ст. 208 КПК України. Під час обшуку у вінничанина виявлено та вилучено пакет з особливо небезпечною психотропною речовиною – сіллю PVP.

Чоловік обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах).

Крім того, правоохоронцями у ході досудового розслідування задокументовано факт облаштування обвинуваченим у дворах міста семи «закладок» із психотропною речовиною амфетамін.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:НА ВІННИЧЧИНІ РОЗПОЧАЛИСЯ КОМАНДНО-ШТАБНІ НАВЧАННЯ ПОЛІЦІЇ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини