У Вінниці відкрили реєстрацію для розіграшу автівки, велосипедів та телевізорів серед вакцинованих

У Вінниці відкрили реєстрацію для розіграшу автівки, велосипедів та телевізорів серед вакцинованих

Серед вакцинованих розіграють автомобіль Toyota Corolla, 50 сучасних телевізорів та 50 велосипедів - повідомляють Життєві обріїпосилаючись на Вінницьку міську раду.

 

Реєстрація в акції, яка покликана підвищити популярність вакцинації серед вінничан, почалась сьогодні, 1 вересня. Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» триватиме до кінця року, долучитись до неї можуть виключно жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і пройшли повний курс вакцинації.

Нагадуємо, розіграші призів будуть проводитись тричі: 19 жовтня (розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів), 15 листопада (розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів) та 17 грудня (розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla). Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але нічого не виграли, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів, а переможців буде обирати електронний сервіс з числа зареєстрованих учасників за випадковим принципом.

 

«Я хочу звернутися до всіх вінничан щодо важливості вакцинації і попросити віднестися до цього відповідально. Щоб потім не було нарікань, що порушуються права дітей через онлайн-навчання чи закриті заклади торгівлі, сфери послуг та ринки, або ж люди не можуть користуватись в звичному режимі громадським транспортом. Все у наших руках і все залежить від нас! Водночас, тих людей, які вакцинуються, ми хочемо заохотити. Тому проведемо акцію із розіграшами в кілька етапів 100 цінних подарунків. Це велосипеди та телевізори і суперприз – автомобіль», - повідомив Сергій Моргунов, очільник Вінниці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ------------------ 

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗА ТРИ ДОБИ ЗАФІКСОВАНО 13 НОВИХ ВИПАДКІВ ЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

 

https://gazetahm.org/ckeditor_assets/pictures/633/content_content_%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%8F.jpg

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини