У Вінниці затримали нетверезого хулігана, який стріляв по неповнолітніх

У Вінниці затримали нетверезого хулігана, який стріляв по неповнолітніх

Злочин стався в середмісті Вінниці  на очах у місцевих жителів, які й   викликали поліцію на місце події. Наразі зловмисник  затриманий та поміщений  до ізолятора тимчасового тримання. Знаряддя злочину - пістолет, вилучений, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУНП у Вінницькій області.

27 березня  близько 20 години до поліції надійшло повідомлення від вінничан про те, що у дворі будинку по вулиці П. Запорожця  невідомий стріляє по дітях.

Як розповів керівник Відділу поліції № 2  Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун, на  місці злочину поліцейські затримали 36 – річного жителя обласного центру.

Оперативники встановили, що між  затриманим та двома 15 – річними підлітками виник конфлікт. Оскільки чоловік був на підпитку і  поводився агресивно, хлопці вирішили піти, щоб не продовжувати суперечку. Після  цього затриманий декілька разів вистрілив в бік  дітей.

Освідування на стан сп'яніння зафіксувало 1,4 проміле алкоголю в організмі правопорушника. 

Під час конфлікту неповнолітні хлопці не постраждали.

Пістолет вилучено та направлено на експертизу.

Розслідування проводиться в межах відкритого провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.

Слідство готуює  матеріали для  оголошення чоловіку  про підозру та обрання   запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ СЕРЕД МІСТА ВИЯВИЛИ БОЄПРИПАСИ

НА ВІННИЧЧИНІ ЗАТРИМАЛИ ДИВЕРСІЙНУ ГРУПУ

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ОЗБРОЄНИЙ РЕВОЛЬВЕРОМ ЧОЛОВІК ПОГРОЖУВАВ ПРОДАВЧИНІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини