У Вінниці затримали одного з керівників військової частини

У Вінниці затримали одного з керівників військової частини

7 липня слідчі-детективи вінницької поліції за оперативного супроводу працівників Управління СБУ у Вінницькій області та процесуального керівництва Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону задокументували корупційні дії 57- річного зловмисника, одного з керівників військової частини. Про це повідомляється на сайті Національної поліції

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Солдатова,  досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний вимагав від військовослужбовця 4500 гривень неправомірної винагороди  за  те, що він не ініціюватиме проведення службового розслідування за розтрату  військового майна та військового не притягнуть  до відповідальності.

7 липня після передачі повної суми хабара зловмисника затримали у Вінниці.

Підозрюваного затримано в процесуальному порядку. Вирішується питання про  оголошення йому  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди).

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ СБУ ЗАПОБІГЛА НЕЗАКОННОМУ ПРОДАЖУ ЗБРОЇ КРИМІНАЛІТЕТУ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини