У Вінниці затримали підозрюваного у викрадені авто жителя Хмільника

У Вінниці затримали підозрюваного у викрадені авто жителя Хмільника

10 квітня  поліцейські затримали 32 – річного вінничанина, який незаконно заволодів   автомобілем Renault Kangoo  жителя м. Хмільник.  Поліція затримала зловмисника, а автомобіль  повернутий власнику. Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

До поліції з приводу крадіжки  автомобіля звернувся 57 - річний житель Хмільницької територіальної громади.  За словами заявника,  іномарку він запаркував по проспекту Коцюбинського поряд з Центральним ринком м Вінниці. Згодом йому зателефонував знайомий та повідомив,  що   бачив, як незнайомець сів у його автомобіль та поїхав. Зрозумівши, що його іномарку викрали, потерпілий зателефонував  до поліції. В цей час  його приятель, який став свідком вчинення злочину,   заблокував рух зловмиснику, аби той не втік.  Злякавшись, правопорушник залишив іномарку та зник з місця злочину. 

Як розповів керівник відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, в ході проведення розшукових заходів оперативники встановили підозрюваного у вчиненні злочину  та затримали його за місцем проживання. Ним виявився 32 – річний  житель обласного центру. 

Слідством  розпочато  кримінальне провадження за  ч.1 ст.289  Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до 5  років позбавлення волі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ СБУ ЗУПИНИЛА КОНТРАБАНДУ ЗБРОЇ ЗА КОРДОН

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини