Учениця з Хмільника переможниця обласного конкурсу творів «Мама Героя».

Учениця з Хмільника переможниця обласного конкурсу творів «Мама Героя».

31 травня, на святі останнього дзвоника, в школі №2 м. Хмільника відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу творів «Мама Героя». Нею стала учениця 11 класу Валентина Казмірчук, яка зайняла ІІІ місце за написання чудового твору про нашого земляка, воїна-захисника Романа Кашпура, який за покликом серця став на захист України, незважаючи на свій досить юний вік. Також у своєму творі Валентина вшанувала маму героя України – Тамару Кашпур, яка виховала справжнього сина-українця, для якого Україна - понад усе.

Нагороджувати дівчину приїхала методистка відділу українознавства Вінницької академії безперервної освіти - Олена Козаченко, яка вручила переможниці диплом та грошову премію.

Досягти перемог учениці допомогла вчитель-методист української мови та літератури Анжела Веремій. Наставниці було вручено подяку та передано підбірку книг та брошур від Українського інституту національної пам’яті Центрального міжрегіонального відділу під керівництвом Богдана Галайка.

На святі звучали неймовірні слова вдячності мамі Тамарі Кашпур, яка з дитинства прищепила своєму синові любов до України. Також лунали слова вдячності самому Герою - Роману Кашпуру, який незважаючи на важке поранення, що отримав під час виконання бойового завдання, захищаючи рідну землю, переможцю у декількох спортивних номінаціях «Ігри ГЕРОЇВ-2021». Роман має гарних синочків та кохану дружину, які надають йому сил для боротьби.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У ХМІЛЬНИКУ ВІДБУВСЯ ЗАХІД "КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ"

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини