Уланівська громада має усі можливості для повноцінного функціонування

Уланівська громада  має усі можливості для  повноцінного функціонування

У понеділок я був присутній на засіданні Комітету Верховної Ради з питань бюджету, на засіданні я попросив депутатів звернути увагу на ситуацію із бюджетом-2021 Уланівської громади та знайти механізм, який врегулював би питання бюджету громади.
Моє прохання було взято до уваги. До законопроєкту 4100-д, депутатами  було  внесено норму, яка регулює питання бюджету громади та вносить зміни до Бюджетного кодексу.
Згідно цієї норми до набуття повноважень сільською радою функції зі складання проєкту бюджету сформованої територіальної громади на 2021 рік та виконання такого бюджету здійснює виконавчий орган місцевої ради територіальної громади, на території якої розміщений адміністративний центр. 
Таким чином формується тимчасовий розпис на підставі рішення схваленого виконавчим комітетом Уланівської сільської ради. Приєднані сільські ради на період до виборів та завершення їх реорганізації включаються до мережі як розпорядники коштів нижчого рівня. При цьому витрати бюджету здійснюються для  потреб розрахунків з працівниками рад, що реорганізовуються.
Ситуація, яка виникла внаслідок  скасування виборів ніяк не впливає на життя громадян. Ще раз наголошую! Сьогодні уланівська громада має усі можливості для повноцінного функціонування та забезпечення життєдіяльності всіх установ та організацій. 

 

Олександр Крученюк

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини