Уланівські лікарі отримали електромобіль. Відтепер вони зможуть значно швидше надавати допомогу своїм пацієнтам 

Уланівські лікарі отримали електромобіль. Відтепер вони зможуть значно швидше надавати допомогу своїм пацієнтам 

 

Днями лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги Уланівської громади вони отримали електромобіль. Відтепер вони будуть більш мобільними і зможуть значно швидше надавати допомогу своїм пацієнтам. 

Нагадаємо, що 75 автівок придбано в межах спільного проєкту Міністерства охорони здоров'я України та Світового Банку «Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя» (Heal Ukraine). Три з них отримали громади Вінниччини. Окрім Уланівської, транспорт отримали Барська та Тульчинська громади.

- Три заклади «первинки» Вінниччини отримали сучасні електромобілі. Зараз це як ніколи важливо, адже навантаження на медичну галузь суттєво зросло. Щодня фахової допомоги потребують все більше людей, а особливо захисники і захисниці, які повертаються з війни. Також електромобілі стануть у нагоді й для надання паліативної та спеціалізованої психологічної допомоги. Такий транспорт є менш затратним. Електромобілі можна буде використовувати у разі перебоїв з паливом, адже через постійні атаки ворога на нашу інфраструктуру такий ризик постійно зберігається, - написав на своїй сторінці Начальник Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини