Узбека, що 5 років незаконно жив в Україні, зловили на Вінниччині

Узбека, що 5 років незаконно жив в Україні, зловили на Вінниччині

15 листопада на Вінниччині виявили 40-річного узбека, що 5 років незаконно перебував на території України, - повідомляють Життєві обрії.

За словами начальника управління міграційної поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області Кирила Доценка, у 2017 році Управлінням державної міграційної служби України прийнято рішення про повернення іноземця в країну походження та зобов’язано його покинути території держави в 30–денний термін. Однак правопорушник проігнорував рішення та у вказаний термін не залишив територію України.

Поліцейські Гайсинського районного Управління поліції спільно з оперативниками управління державної міграційної служби встановили, що правопорушник переховувався від правоохоронних органів на території Гайсинського району де і затримали нелегала.

17 листопада Вінницьким міським судом прийняте рішення про примусове видворення громадянина Узбекистану та заборонити йому подальший в’їзд в Україну строком на п’ять років відповідно до статті 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Рішення про примусове видворення іноземця виконали співробітники міграційної поліції спільно з Управлінням державної міграційної служби України.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СБУ ЗАТРИМАЛА РОСІЙСЬКОГО АГЕНТА, ЯКИЙ «НАВОДИВ» РОСІЙСЬКІ РАКЕТИ НА ЕНЕРГЕТИЧНІ ОБ’ЄКТИ ВІННИЧЧИНИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини