В Калинівці збудували укриття, діти його називають"Казковий будиночок"

В Калинівці збудували укриття,  діти його називають"Казковий будиночок"

Нове укриття, яке побудували в Калинівці у дошкільному закладі освіти №2 і справді схоже та затишний казковий будиночок. 

Тут є зручні ліжечка, столики та стільчики для дошкільнят, іграшки та запас продуктів і води. Має нове приміщення сучасну систему вентиляції, електричне опалення та внутрішню вбиральню. А казкового вигляду додають герої, яких художниця Тетяна Зубко зобразила на стінах.

-Після двох років вимушеної перерви сьогодні ми знову зустрічаємо своїх вихованців, - каже директорка закладу дошкільної освіти №2 м.Калинівка Наталія Корольова. - Через відсутність укриття ми не мали можливості працювати. Діти приходили до нас на очні заняття-зустрічі усього на кілька годин. Тому багато батьків зверталися до нас з проханням відновити роботу нашого закладу. Тепер ми маємо таку можливість.

Будівництво укриття розпочали у серпні 2023 року. Будували, як завжди, господарським методом. Кошти на будівельні матеріали виділила Калинівська міська рада, частину будівельних матеріалів надали благодійники. А за роботу взялися будівельні бригади громади. Сьогодні важко уявити, що усього за чотири місяці будівельники виконали такий обсяг робіт та побудували сучасне укриття для дошкільнят.

-Облаштування укриттів у Калинівській громаді продовжується. Зараз тривають роботи з будівництва укриття у дошкільному закладі №3 в Калинівці, облаштовують укриття в дитячому садку в Дружелюбівці. Вдячний всім, хто допомагає нам своєю працею, благодійною допомогою, технікою. Адже діти – це наш найбільший скарб і ми повинні створити усі належні умови для їх навчання, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Заклад дошкільної освіти №2 розрахований на сорок вісім дітей. У перший день роботи дитячого садка восьмеро діток вже випробували нове укриття та були задоволені від подорожі до «казкового будинку».

За інформацією Калинівської міської ради

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІЙТІВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ОБЛАДНАЛИ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНИЙ ЦНАП

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини