В Хмільнику родинам полеглих захисників вручили нагороди

В Хмільнику родинам полеглих захисників  вручили нагороди

Сьогодні начальник Хмільницької районної військової адміністрації Богдан Кузнец, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, заступник Хмільницького міського голови Андрій Сташко і начальник Хмільницького РТЦК та СП Олег Резедент вручили державні нагороди родинам загиблих військовослужбовців Хмільницької і Уланівської територіальних громад, - повідомляють Життєві обрії.

Перед тим, як вручити нагороди присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх полеглих за волю і незалежність України захисників.

- Я розумію що ніякі слова не втамують Ваш біль від непоправної втрати, але Ви завжди можете розраховувати на підтримку обласної та районної влади, тому, якщо у Вас є якісь проблеми, чи потреби звертайтесь, ми зробимо усе можливе, аби допомогти їх вирішити, - сказав Богдан Кузнец родичам полеглих захисників. 


Згідно з Указом Президента України  за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено солдатів КРАВЧУКА Сергія Леонідовича  та ШЕЛУДЬКА Віталія Анатолійовича.
Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «КОМБАТНИЙ ХРЕСТ» солдат ШИЛО Богдан Юрійович (посмертно).

11111111111111111
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини