В Хмільнику вакцинувались посадовці

В Хмільнику вакцинувались посадовці

Сьогодні, в центрі вакцинації у Хмільнику, було проведено щеплення посадовців Хмільницької райдержадміністрації від COVID-19. Першим вакцинувався голова РДА Богдан Кузнец. Прищепили працівників РДА вакцинами Moderna та CoronaVac.

Як сказав очільник району: «Перевірив на собі роботу Центру вакцинації в Хмільницькому центрі первинної медико-санітарної допомоги. Вакцинувався вакциною Moderna, виробником та розробником якої є Національний інститут алергії та інфекційних захворювань США. Почуваюся добре».

Богдан Олександрович зауважує, що вакцинація безкоштовна і центрів щеплення у Хмільницькому районі достатньо, щоб вакцинуватися. 

На жаль, статистика підтверджує те, що світ знаходиться на початку третьої хвилі пандемії коронавірусу. У середині липня про це заявила Всесвітня організація охорони здоров'я.

Вакцинуватися можна у центрах масової вакцинації та у пунктах щеплення. Знайти їх можна у списку центрів вакцинації за посиланням: https://list.covid19.gov.ua/ .


ЧИАЙТЕ ТАКОЖ: ВАКЦИНАЦІЯ БЕЗКОШТОВНА І ЦЕНТРІВ ЩЕПЛЕННЯ НА ВІННИЧЧИНІ ДОСТАТНЬО - ГУБЕРНАТОР ЗАКЛИКАВ ЛЮДЕЙ ВАКЦИНУВАТИСЬ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини