В Хмільнику відбудеться виставка "На зламі"

В Хмільнику відбудеться виставка "На зламі"

 На запрошення громадської організації «ПРАВО» З 18 серпня по 15 вересня хмільничани зможуть відвідати виставку, яка розповідає про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі.  

Виставку  "На зламі" відвідали понад 3000 глядачів з усієї країни. Покази відбулися у 8 містах України: з Києва проект вирушив на Схід України до Луганської та Донецької областей, а вже цього року виставку змогли побачити у Дніпрі, Кропивницькому, Житомирі та Черкасах. Зараз виставка демонструється в Вінниці.

Інтерактивна виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулися у структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України.

Виставка демонструє особисті переживання постраждалих про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства.

«На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини