В Хмільницькому районі 16-річну дівчину підозрюють у вбивстві матері

В Хмільницькому районі 16-річну дівчину підозрюють у вбивстві матері

9 жовтня 35-річну мешканку Хмільницького району знайшли мертвою у колодязі. Вона загинула від численних ножових поранень, - повідомляють Життєві обрії.

7 жовтня про зникнення мешканки селища Глухівці Козятинської територіальної громади повідомила її свекруха. За підозрою у вчиненні злочину затримали її 16-річну доньку. Неповнолітню помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час обстеження території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя центрального водопостачання сусіднього недобудованого будинку. Всередині знаходилось тіло зниклої жінки, прикидане камінням та старим одягом.

За попередньою інформацією слідства, під час сварки у приміщенні кухні донька нанесла матері тридцять два ножових поранення. Після цього на тачці вивезла тіло вбитої на територію нежитлового домогосподарства та вкинула його в недіючий колодязь водопостачання. Аби приховати сліди злочину, зловмисниця прибрала в хаті,  сховала свій закривавлений одяг та знаряддя вбивства – кухонний ніж.

Зі слів дівчини (відмінниці в школі), мати її ображала та била. І під час чергової сварки вона забрала в матері ножа і нанесла їй поранення, несумісні з життям. Потім заволокла тіло в яму та засипала його сміттям.

В загиблої залишилось дві доньки. Ніде на обліку родина не стояла, нормальна сім'я, жінка працювала перукарем.

16-річну підозрювану затримали в процесуальному порядку. Слідчі оголосили неповнолітній зловмисниці про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України. 

Кримінальна відповідальність за вчинення такого злочину настає з 14 років. За вбивство матері їй загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

За інформацією

Хмільницького районного відділу поліції

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СКІЛЬКИ ЛЮДЕЙ ЗАХВОРІЛИ НА COVID-19 В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗА ТИЖДЕНЬ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини