В Хмільницькому районі на Вінниччині 17-річна дівчина потрапила під потяг

В Хмільницькому районі на Вінниччині 17-річна дівчина потрапила під потяг

У Козятині 17-річна дівчина потрапила під колеса потягу. Повертаючись від друзів близько першої години ночі, вона вирішила скоротити шлях піти через службовий перехід. Саме на тому місці пасажирські поїзди заходять на станцію, а ще вагони подають на сортувальну гірку. Як тільки дівчина почала перелазити під вагоном, потяг рушив з місця. Повідомляється на сайті «RIA Козятин».

Крізь сльози мама Діани Тетяна розповіла журналістам RIA Козятин, що вони живуть недалеко від «переходки». За мить до нещастя спілкувалася з донькою по телефону і насварилася на неї, що вона довго гуляє. Діана заспокоїла маму, повідомила, що вже йде додому. А потім подзвонила і сказала: «Мама, мене збив поїзд».

За словами начальника козятинського відділу поліції Романа Андрущака, наразі поліція розслідує те, що сталося з дівчиною. «Стався нещасний випадок. Ми нікого ні в чому не звинувачуємо. Але маємо відпрацювати всі ситуації, – каже Роман Андрущак. – Тому і забрали телефон, щоб відслідкувати кому звонила, в скільки годин.

Як розповідають лікарі, стан дівчини вкрай важкий. У неї травмовані ліва гомілка та плече. З Вінниці викликали консультантів та судинного хірурга. Тим часом, поліція  встановлює всі обставини трагедії, а рідні та друзі збирають гроші для лікування дівчини.

Допомогти родині фінансово можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанк 4149 4991 3753 0943 (Тетяна Цимбарович).  Контактний номер телефону матері дівчини (063)311 92 20.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У ХМІЛЬНИКУ ВОДІЙ НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ ТА ЗАЧЕПИВ ПІДЛІТКА

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини