В Хмільницькому районі на Вінниччині поліцейські разом із містянами врятували чоловіка, який провалився під кригу

В Хмільницькому районі на Вінниччині поліцейські разом із містянами врятували чоловіка, який провалився під кригу

17 січня екіпаж сектору реагування патрульної поліції Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції  разом із місцевими мешканцями витягли з крижаної води чоловіка, який, гуляючи на ставку з собакою, провалився під лід.  Потерпілого та його пса поліцейські завезли додому та викликали швидку медичну допомогу. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Близько 16:00 години під час несення служби інспектори поліції Павло Мороз та Віктор Білецький, проїжджаючи на службовому авто біля місцевого ставка, побачили у водоймі чоловіка та людей, які намагались дістати його з води за допомогою тросу. Поліцейські, не гаючи часу, кинулись на допомогу. 

Врятованого чоловіка  поліцейські посадили у службовий автомобіль, обігріли та разом з собакою завезли додому. Дорогою інспектори викликали швидку медичну допомогу. Зараз чоловік знаходиться вдома та почувається нормально. Небайдужість людей та вчасно надана допомога врятували йому життя.

Поліцейські наголошують, що перебування на льоду може бути небезпечним, особливо в період потепління, в місцях, де тонка крига. Будьте максимально обережними та не ризикуйте власним життям.


Читайте також: ПОЛІЦІЯ ХМІЛЬНИКА ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ТЕ, ЩО ОСТАННІМ ЧАСОМ ЗНОВУ АКТИВІЗУВАЛИСЬ ТЕЛЕФОНІ ШАХРАЇ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини