В Хмільницькому районі п'яний водій пропонував поліцейським хабара. Йому загрожує в'язниця

В Хмільницькому районі п'яний водій пропонував поліцейським хабара. Йому загрожує в'язниця

17 січня в одному з сіл Хмільницького району співробітники поліції зупинили 38-річного керманича автомобіля Ford за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування з’ясувалось, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

Під час документування адмінправопорушення чоловік запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США за уникнення адміністративної відповідальності.

Стосовно водія поліцейські склали адмінматеріали за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання – до 4 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗАТРИМАЛИ НЕЛЮДА, ЯКИЙ ЗАДУШИВ ПЕНСІОНЕРКУ, А МЕРТВЕ ТІЛО КИНУВ У КРИНИЦЮ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини