В Хмільницькому районі затримали нелюда, який задушив пенсіонерку, а мертве тіло кинув у криницю

В Хмільницькому районі затримали нелюда, який задушив пенсіонерку, а мертве тіло кинув у криницю

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

За словами т.в.о. начальника Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу Миколи Білаша, повідомлення про зникнення 88-річної місцевої жительки надійшло до поліції ввечері 14 січня від її племінника – будинок жінки був закритий ззовні, а її самої ніде не було. Відразу працівники поліції почали пошуки пенсіонерки. Вони опитували місцевих мешканців, прочісували лісові масиви, перевіряли нежилі домогосподарства. Через кілька годин службовий пес знайшов тіло жінки в колодязі у закинутому домоволодінні за 250 метрів від її будинку.

У загиблої були виявлені тілесні ушкодження, а в її помешканні сліди крові. Судово-медична експертиза показала, що пенсіонерку задушили. 

Над розкриттям особливо тяжкого злочину почала працювати слідчо-оперативна група місцевої поліції та обласного главку, криміналісти, оперативники, кінологи, працівники відділу кримінального аналізу.

У результаті проведених слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства жінки – 60-річного раніше судимого жителя цього ж села, та затримали його за місцем мешкання. Попередньо встановлено, що фігурант задушив пенсіонерку та заволодів належним їй майном.  

 

Дії підозрюваного слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ З КРИНИЦІ ДІСТАЛИ ТІЛО ЖІНКИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини