В Хмільницькому районі жінка зарізала чоловіка кухоним ножем

В Хмільницькому районі жінка зарізала чоловіка кухоним ножем

Злочин стався 14 червня на території Калинівської територіальної громади. Під час побутового конфлікту 38-річна жінка кухонним ножем нанесла чоловікові тілесні ушкодження, які виявились несумісні з життям. За вчинення такого злочину жінці загрожує до 15 років позбавлення волі, - повідомляє поліція Вінницької області.

За словами заступника начальника слідчого управління обласного главку Олександра Хмеляра, повідомлення про особливо тяжкий злочин надійшов до поліції близько 20.00 від лікарів швидкої медичної допомоги.

Проведеними на місці події слідчими та розшуковими діями, поліцейські встановили обставини події й затримали особу, причетну до вбивства 37-річного господаря будинку.

Попередньо встановлено, що між подружжям виник побутовий конфлікт після застілля. Суперечка переросла у бійку, вході якого 38-річна жінка кухонним ножем вдарила чоловіка. Удар у серце виявися смертельними, він помер до приїзду лікарів на подвір’ї будинку. Під час конфлікту обидва його учасники знаходились напідпитку.

Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Усі обстати, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вбивство чоловіка жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦІЯ РЕКОМЕНДУЄ ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД ШАХРАЇВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

https://youtu.be/JYAI353A3QA
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини