В Козятині на Вінниччині затримали хабарника

В Козятині на Вінниччині затримали хабарника

У місті Козятин Хмільницького району на Вінниччині поліція затримала чоловіка, який намагався дати хабар слідчому в розмірі 30 000 гривень за уникнення кримінальної відповідальності та закриття провадження за вчинену ДТП.  Про пропозицію йому хабара слідчий повідомив керівництво ГУНП та Вінницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки. Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Вінницькій області.
У результаті проведених оперативних та слідчих заходів спробу передачі частини коштів у розмірі 7 тисячі гривень 41-річним правопорушником задокументували поліцейські слідчого підрозділу поліції та працівники Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні чоловіка затримали в процесуальному порядку. Йому доведеться нести кримінальну відповідальність і за вчинену автопригоду, і за надання неправомірної вигоди службовій особі. 
Відповідно до ч. 3 ст. 369 КК України  (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) прокуратурою розпочато кримінальне провадження, яке розслідується слідчим підрозділом поліції. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ НА ВІННИЧЧИНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ РОЗКРИЛИ ДВІ КРАДІЖКИ

2a13
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини