В магазинах Хмільника можуть з'явитись маскові камери

В магазинах Хмільника можуть з'явитись маскові камери

У торговельних центрах почнуть встановлювати спеціальні камери, за допомогою яких вестиметься контроль дотримання маскового режиму. Про це розповів головний санітарний лікар Ігор Кузін. Чиновник зазначив, що ВООЗ запустить найближчим часом пілот про деперсоналізований моніторинг стану ситуації з дотриманням протиепідеміологічних вимог,- повідомляюють Життєві обрії, посилаючись на Liga.net.

«Будуть встановлені спеціальні камери у торговельних центрах на рівні областей країни, які дозволять побачити, скільки людей не використовують маски чи не дотримуються соціальних дистанцій», – каже Кузін. Він додав, що переконуватиме органи місцевого самоврядування дотримуватися карантинних обмежень.

«За час перебування України в «зеленій» зоні бачимо багато порушень. Тут будемо працювати з Нацполіцією, щоб забезпечити активніший контроль за дотриманням маскового режиму».

Головний санітарний лікар навів приклад, що лише за 13 вересня правоохоронці склали 583 постанови за порушення маскового режиму. А з травня їх було приблизно 350 тисяч.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СТАРШОКЛАСНИКАМ З ХМІЛЬНИКА ПРОПОНУЮТЬ СТАТИ ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини