В навчальному закладі у Хмільнику відкрили найсучаснішу на Вінниччині лабораторію

В навчальному закладі у Хмільнику відкрили найсучаснішу на Вінниччині лабораторію

Навчальний рік в Хмільницькому Аграрному центрі професійно-технічної освіти розпочався з приємної події. Тут відбулося відкриття найсучаснішої на Вінниччині плодоовочевої лабораторії, - повідомляють Життєві обрії.

Перед тим, як перерізати символічну стрічку та зайти до новоствореної лабораторії директор закладу Ігор Баранюк коротко розповів про те, що лабораторія створена завдяки плідній співпраці навчальнгого закладу з німецькими партнерами з Фонду Ебергарда Шьока.

- До цієї події ми йшли  три роки і нарешті маємо гарний результат. Цьогоріч лави нашого навчального закладу поповнили 30 майбутніх плодоовочівників. Мені дуже приємно, що навчатися вони будуть в лабораторії, яка обладнанна найсучаснішим обладнанням, якого на Вінниччині ще немає. Я щиро вдячний спонсорам проєкту- німецьким партнерам Торальфу Вайзе, координатору проєкту Наталії Головатій за надані кошти, за можливість йти в ногу з часом, - говорить директор Центру Ігор Баранюк.

А далі відбулося урочисте перерізання стрічки, освячення приміщення та обладнання лабораторії, яке здійснив благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас.

Поряд з лабораторією розміщений і теоретичний кабінет, де навчатимуть плоовочівників. Це не просто лабораторія, це навчальний комплекс, в якому дуже зручно працювати та навчатися. Теоретичні та практичні знання студенти отримуватимуть в одному місці. А сучасне обладнання, та нові технологічні підходи зроблять з них справжніх фахівців нової генерації.

Варто зазначити, що  останнім часом Хмільницький Центр профтехосвіти потужно розвивається, тут шукають шляхи та можливості для застосування нових технологій, намагаються йти в ногу з часом, аби забезпечити робітничий ринок України конкурентними професійними фахівцями.

1211876543
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0