В п’яти районах Вінницької області буде відкрито рекрутингові центри

В п’яти районах Вінницької області буде відкрито рекрутингові центри

Під час зустрічі з представниками 120 бригади територіальної оборони ЗСУ Романом Ковальським та  Сергієм Якубовським Начальник ОВА Сергій Борзов підтримав спільний проект 120 бригади та територіальних громад про створення центрів рекрутингу  в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах, - повідомляє Вінницька ОВА.

За зразком рекрутингових центрів у м. Вінниці, персонал надаватиме 120 бригада ТРО.

«Це будуть місцеві представники батальйонів, адже вони не лише знають військову специфіку, але й  матимуть більшу довіру як місцеві жителі. Тобто, у Жмеринці – працюватимуть рекрутери з Жмеринки і Жмеринського району і  т. д». – зазначив очільник області.

Також Сергій Борзов додав, що такі рекрутингові центри набиратимуть людей не лише в 120 бригаду. Бажаючі можуть потрапити в будь-який підрозділ Сил оборони за власним вибором.

«Рекрутингові центри мають завдання  - встановити зв’язок між цивільним та військовою частиною. Тут  можна поставити запитання, дізнатися все про військову освіту, наявні вакансії і зарплату. Працюємо на результат. Для перемоги потрібні  свідомі  і добре підготовлені Захисники і Захисниці!» - підкреслив Начальник ОВА.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини