В Україні можуть відновити регулярні автобусні перевезення з 22 травня 

В Україні можуть відновити регулярні автобусні перевезення з 22 травня 

Відкриття всіх регулярних автобусних перевезень на маршрутах загального користування з 22 травня 2020 року можливе за погодженням із МОЗ та за умови дотримання перевізниками санітарно-епідеміологічних норм. 

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури

"Була досягнута домовленість з бізнесом щодо можливості відкриття з 22 травня 2020 року всіх регулярних автобусних перевезень на регулярних маршрутах загального користування. Разом з тим, відкриття таких перевезень буде можливим виключно за погодженням з Міністерством охорони здоров’я України та дотриманням автомобільними перевізниками санітарно-епідеміологічних норм", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про це було домовлено 14 травня під час спільної наради за участю автомобільних перевізників, власників автостанцій, громадських організацій та асоціацій автомобільного транспорту, а також за участю заступника міністра охорони здоров’я – головного Державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Наразі Мінінфраструктури спільно з МОЗ готує відповідний проєкт постанови Кабінету міністрів щодо поновлення пасажирських автомобільних перевезень.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

РЕЙДОВІ ГРУПИ ПЕРЕВІРЯЮТЬ ПІДПРИЄМЦІВ НА ВІННИЧЧИНІ

В ХМІЛЬНИКУ ЗАПРАЦЮВАВ РИНОК

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини